Makelaar inschakelen

Wilt U winkelruimte verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een kei in het verkopen van stenen. Talloze iwc replica transacties www.voguebagmall.com zijn daarvan het bewijs.

Indien wij werken op basis van Full Service, dan betekent dat dat u vrijwel niets hoeft te doen. Wij bepalen de waarde en - in overleg met u - de vraagprijs. Wij maken brochures, plannen en voeren bezichtigingen uit, bellen de klanten na, voeren de onderhandelingen, Cheap Rolex Replica maken de koopovereenkomst op en begeleiden u naar de Rolex Replica Watches notaris. Wat u dan nog moet doen? U moet er voor zorgen dat het winkelruimte 'verkoopklaar' is op het moment dat wij foto's komen maken en als wij met kandidaat-kopers komen kijken. Dat is heel belangrijk, maar wij geven u vanzelfsprekend tips en advies hierin.

U kunt ook uw eigen winkelruimte verkopen of verhuren met onze hulp. Wij zorgen er dan alleen voor de rolex replique montre plaatsing op internet en het Cheap Replica Watches doorverwijzen van kandidaat-kopers (of huurders). Eventuele aanvullende diensten kunnen individueel worden afgenomen. Denkt u daarbij aan het opmaken van een koopovereenkomst, kadastrale recherche, het Replica Watches voeren van onderhandelingen of als (ruggespraak) gesprekspartner. Veel is mogelijk.

Bel ons een op (026) 388 4545 voor meer informatie of loop eens binnen bij ons kantoor aan het Velperplein 21 (hoek Steenstraat) in Arnhem. Wij replica watches informeren u graag en geheel vrijblijvend IWC Replica.

Makelaar inschakelen


Warning: Unknown: open(/www/ftpstorage/pixelcreation622/sessions/sess_jp9maqs8kk0hnvlnn00pjm7mp5, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/www/ftpstorage/pixelcreation622/sessions) in Unknown on line 0